Alle activiteiten

Door Theo de la Ruelle

Wandelexcursie Haansvaart

Een wandelexcursie voor jong en oud die graag meer te weten wil komen over de natuur. Niet alleen aandacht voor vogels, maar ook andere dieren en planten komen aan bod. Met leuke feitjes en interessante weetjes.

We maken een wandeling van 3 kilometer door het jongste deelgebied van 't Roegwold aan de oevers van het Schildmeer. Met onder andere weidevogels in het plas/drasgebied en typische akkervogels op de akkers met luzerne en bloemrijke stroken. Maar ook rietvogels en kleine zangertjes. En natuurlijk op het Schildmeer de nodige watervogels. Kortom genoeg variatie. 

De excursieleider is Theo de la Ruelle, een gediplomeerd natuurgids met een brede kennis van en interesse in de natuur. Zie ook zijn website www.mijnblogje.nl met foto's van en verhaaltjes over vogels, vlinders, libellen en nog veel meer.

Foto blauwborst: Theo de la Ruelle

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Theo de la Ruelle

Onderwerp

Vogels en nog veel meer...

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Heerenhuisweg Midden-Groningen
Parkeerterrein aan het eind van de Heerenhuisweg in Hellum.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

De route voert over goed begaanbare paden, bij droog weer zijn stevige schoenen voldoende.

Kosten

Voor deelname wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 2,00 per persoon voor volwassenen en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Contant te voldoen bij de excursieleider.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten