Alle activiteiten

Door Adriaan Sleeuwenhoek
De Gezonde Vogelaar

Spechtensafari op de prachtige Veluwe

Ken je dat gevoel? Dat je iets ziet wat je niet vaak ziet? Dat je weet dat je iets meemaakt dat écht bijzonder is? Ik ken een plek waar je dat magische gevoel kunt ervaren. En dat wil ik met jou delen. Ga daarom met me mee op Spechtensafari.

We gaan op Spechtensafari in het Edese Bos. Laat je tijdens deze avond onderdompelen in de wereld van Spechten. Met een beetje geluk hoor je het geroffel van de Grote Bonte Specht, het 'krukrukru' van de Zwarte Specht, zie je een Kleine Bonte Specht op zoek naar insecten. En wie weet wat we allemaal nog meer tegenkomen!

Start om 19:00u, einde rond 21:00u. 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelwachter Adriaan

Onderwerp

Spechten, bosvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Koeweg Ede
Start bij parkeerplaats aan het begin van de Koeweg bij Ede. Voor vragen bel 06-36086816

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Trek stevige schoenen aan en kleding passend bij de omgeving en de weersomstandigheden. Er is een telescoop aanwezig. Een verrekijker is te huur (€ 5,- extra), dan graag vooraf even mailen naar info@vogelwachteradriaan.nl.

Kosten

€ 15,-. Betaling ter plekke contant of met pin

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving