Alle activiteiten

Door Peter Boelee

Nachtegaal wandeling op Neeltje Jans

Nog nooit het prachtige lied van de Nachtegaal gehoord? Ga dan op de avond van zaterdag 16 mei mee wandelen door het dynamische landschap van het voormalig werkeiland Neeltje Jans. Het eerste deel van de wandeling is ook geschikt voor de rolstoel, het tweede deel lopen we in het schemer over het strand terug. De hele wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren. 

Foto Neeltje Jans: Peter Boelee

 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

VWG De Bevelanden

Onderwerp

Nachtegaal wandeling

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Hoogh Plaetweg Veere
Verzamelen Parkeerplaats strand Neeltje Jans. Hoogh Plaetweg, Veere.

Duur

1.5 uur

Bijzonderheden

Eerste deel ook geschikt voor mensen in een rolstoel en mensen die niet ver kunnen lopen. We lopen dan op asfalt. Het tweede deel lopen we terug over het strand. Bij slecht weer wordt de excursie naar een andere avond verschoven. Bij meer aanmeldingen dan het maximale aantal deelnemers voor deze wandeling wordt een nieuwe datum voor een tweede excursie geprikt. Van te voren aanmelden is dus noodzakelijk. 

Kosten

Een vrijwillige bijdrage op rekening van het Zeeuws Steenuilfonds wordt zeer gewaardeerd: NL71 ABNA 0510336167 HZL (heel belangrijk om bij uw betaling te vermelden): t.g.v. het Zeeuws Steenuilfonds

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten