Alle activiteiten

Door PJM Jacobs

Fietsexcursie Rietvelden Vockestaert

Een mooie gelegenheid om mensen kennis te laten maken met de mooie omgeving ten zuiden van Delft. Ook voor Delftenaren kan deze tocht een verrassende kennismaking zijn met weggetjes waar je makkelijk aan voorbij gaat. We stoppen bij uitkijkpunten die zicht hebben op verschillende landschappen, waardoor het aantal soorten vogels behoorlijk kan oplopen. We rijden naar de rietvelden van de Vockestaert. Een gebied waar in het verleden heel bijzondere vogels zijn gezien. Die heel bijzondere vogels kunnen we niet garanderen maar vorig jaar liet de Blauwborst zich horen en zien, maar ook de Snor en de Waterral lieten zich horen. We eindigen in ieder geval op een gezellige plek met koffie.

Foto baardman: Peter Jacobs

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Vogelwacht Delft

Onderwerp

Weide- en rietvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Delft
Parkeergelegenheid bij sportvelden aan einde van Tanthofdreef. Fietspad ter hoogte van de kynologenclub. Tanthofdreef 10, 2623 EX Delft

Duur

3 uur

Bijzonderheden

Neem verrekijker mee. Er zijn meerdere excursieleiders aanwezig,

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving