Alle activiteiten

Door Arjan Dwarshuis
The Birding Experience

Ochtendexcursie met Arjan Dwarshuis naar de Groene Jonker

Deze ochtend gaan we op zoek naar moerasvogels (blauwborst, baardman, snor, bosrietzanger, rietzanger, kleine karekiet, geoorde fuut, zwarte stern), steltlopers en eenden. Verwacht minimaal tussen de 60-80 verschillende soorten. Ik neem mijn telescoop en een aantal extra verrekijkers mee en zal veel aandacht besteden aan herkenning en geluiden. Ik zal mijn uiterste best doen om een u tot een betere vogelaar te maken.  De deelnemers krijgen na afloop de mogelijkheid een gesigneerd exemplaar van mijn boek 'Een Bevlogen Jaar' aan te schaffen. Deelnemers krijgen na afloop een lijst met waargenomen soorten, foto's en bijzonderheden per mail thuisgestuurd.

Foto geoorde fuut: Birdphoto.nl

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

The Birding Experience

Onderwerp

moerasvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Hogedijk Nieuwkoop
We verzamelen op de parkeerplaats langs de Hogedijk (let op! dit is de parkeerplaats aan de oostkant van het gebied, niet die aan de zuidkant!)

Duur

4 uur

Kosten

20 euro, dit kan cash of via een tikkie betaald worden.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving