Alle activiteiten

Door Ron Leeuwis

Winter watervogels in de Biesbosch

In de winter zijn er zeker op de wateren in de Biesbosch, best bijzondere winter watervogels te zien, zoals o.a. brilduiker of nonnetje. We willen deze keer in een heel ander deel van de Brabantse Biesbosch een excursie geven, deels door authentieke grienden en deels over een landtong, waar we aan beide zijden omringd worden door twee grote rivieren. 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming

Onderwerp

Winter watervogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Deeneplaatweg Altena
De Deenerplaatweg is verboden voor motorvoertuigen, met uitzondering van bestemmingsverkeer. We willen starten vanaf de parkeerplaatss bij het gemaal bijna aan het eind van de weg. Echter de parkeer ruimte is zeer beperkt daar, dus afhankelijk van het aantal deelnemers, zullen we eventueel in de mail die we een aantal dagen vooraf sturen, kunnen besluiten om te carpoolen, vanaf de hoofdparkeerplaats aan het begin van de Deeneplaatweg, zodat we in elk geval onze voertuigen netjes kunnen parkeren.

Duur

3 uur

Bijzonderheden

Aangezien het winter is en we op een landtong lopen, kunt u er vanuit gaan dat het best behoorlijk koud kan zijn. Kleed u zich daarom warm genoeg. Zorg ook dat u goede waterdichte wandelschoenen draagt, want het kan op sommige delen modderig en nat zijn. Bij het startpunt zijn faciliteiten, voor een toilet of drankje, kunt u terecht bij één van de restaurants, voor of na de excursie, aan het begin van de Deeneplaatweg.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving