Alle activiteiten

Costa Rica, de naam zegt al genoeg

Wie wil niet de prachtige geheimzinnige quetzal zien? Dat kan in Costa Rica. Met recht en reden het meest bekende vogelland van Midden-Amerika. Geen land vogelrijker en gemakkelijker te bereizen van kusten tot hooggebergte en van regenwoud. Het zelfs voor Costa Rica uitzonderlijke Corcovado staat met een onvergetelijk bezoek op het programma.

Logo Blue Elephant

Weinig vogelaars zullen nooit van Costa Rica hebben gehoord. Niet alleen bekend om de vogels. Naast de quetzal, zullen de nauw verwante trogons, motmots, jacamars, ijsvogels en toekans en niet te vergeten de vele soorten parkieten en papegaaien voor de lens poseren. Talrijk zijn de kolibries. Bijna overal waar u komt hangen feeders waar het mogelijk is om de soorten beter te leren kennen en op naam te brengen.

Maar Costa Rica heeft een zoveel rijkere natuur met schitterende vlinders, prachtige kikkers, waaronder enkele soorten pijlgifkikkers, varanen en hagedissen. Ook zoogdieren laten zich zien zoals de tapir, agouti, luiaards en meer soorten apen.

Duur

18 dagen

Vertrek

dinsdag 7 januari 2020

Reisorganisatie

Blue Elephant

Ga naar de website

Toon alle activiteiten