Alle activiteiten

Door Dick van der Stouw

Moerasbos excursie weide-, water- en bosvogels in het Harderbos

Harderbroek, Zeewolde. Een ontdekkingstocht door het zeer open bos en moeras gebied in het Harderbos. We zijn hier te gast bij Natuurmonumenten. 

We hebben vier domeinen vogels: in de rietlanden met o.a. baardmannetjes, diverse zangers waaronder de snor, watervogels en steltlopers waaronder mogelijke de kluut en de lepelaar.

We bezoeken 2 hutten in dit gebied.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming

Onderwerp

Basisherkenning en vogelgeluiden

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Ganzenpad Zeewolde
Vrijdag 7 juni 8.00 Harderbos, Ganzenpad te Zeewolde Pak op de N302 bij de rotonde richting Zeewolde DIRECT de (fietsers)ventweg langs de N302 (negeer rond wit bord met rode rand). Circa 50-100 m verderop links is een parkeerplaats met P-bord aangegeven. Daar kunt u de auto kwijt. Helaas is hier geen gelegenheid om koffie/thee te drinken na afloop. Dat kan eventueel in het havencafe van HMS. Neem in elk geval iets te drinken en te eten mee voor een rustmoment in de hutten.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Stevige schoenen of laarzen ivm evt nat gras, kleding in gedekte tinten, geen parfum of after shave

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving