Alle activiteiten

Door Adriaan Sleeuwenhoek
De Gezonde Vogelaar

#Spechtensafari Veluwe

Ken je dat gevoel? Dat je iets ziet wat je niet vaak ziet? Dat je weet dat je iets meemaakt dat écht bijzonder is? Ik ken een plek waar je dat magische gevoel kunt ervaren. En dat wil ik met jou delen. Ga daarom met me mee op Spechtensafari.

We gaan met een kleine groep op Spechtensafari in het Edese Bos. Laat je tijdens deze avond onderdompelen in de wereld van Spechten. Met een beetje geluk hoor je het geroffel van de grote bonte specht, het 'krukrukru' van de zwarte specht, zie je een kleine bonte specht op zoek naar insecten. En wie weet wat we allemaal nog meer tegenkomen!

Start om 18:30u, einde rond 21:30u. 

Foto zwarte specht: Birdphoto.nl

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

De Gezonde Vogelaar

Onderwerp

Spechten, bosvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Koeweg Ede
Start bij de parkeerplaats aan het begin van de Koeweg bij Ede. 6718 ZN in Ede. Ook goed te bereiken met Openbaar Vervoer (met trein naar station Ede-Wageningen, daar kun je een OV-fiets huren of de bus nemen).

Duur

3 uur

Bijzonderheden

We maken een wandeling door het bos en langs de Edese Hei. Onderweg stoppen we regelmatig om spechten en andere vogels te bekijken. Reken op een wandeling van 5 tot 7 kilometer. Je moet dus wel in staat zijn om deze wandeling te kunnen maken. De paden zijn onverhard. Als het droog is kan het zijn dat het zand mul is en als het nat is dan kan het modderig zijn. Goede wandelschoenen zijn aan te raden. Vragen? Mail naar adriaan@degezondevogelaar.nl of bel op 0636086816

Kosten

€15,-, dit bedrag kunt u contant betalen bij aanvang van de excursie.

Voor deze activiteit kunt u zich niet opgeven via de website van Vogelbescherming Nederland.

Klik hier om u voor deze activiteit op te geven
(link opent in een apart venster, Vogelbescherming Nederland is niet verantwoordelijk voor de informatie van derden)

Toon alle activiteiten

In de omgeving