Alle activiteiten

Door Femke Jochems

Vogels in en om wijk Noordwest

Bij vogelen denk je misschien aan lange wandelingen op afgelegen plekken, maar wist je dat je in je eigen buurt de leukste vogels tegen kunt komen? Loop deze avond mee en zie zelf wat je bij een rondje door en om de wijk Noordwest allemaal tegen komt.

In de stad zelf zien we kwetterende spreeuwen, een huismus in de dakgoot en wie weet een verbazingwekkend mooie putter. Een kleine 100 meter verderop stappen we het Binnenveld in en zien we heel andere vogels. We vinden hier natuurlijk de kievit en met een beetje geluk komen we ook patrijs en grutto tegen.

De excursie is bij uitstek geschikt voor beginnende vogelaars en geïnteresseerden die benieuwd zijn naar wat er zoal in hun omgeving rondvliegt. Ook voor gezinnen met kinderen. Het gaat vooral om vogels, maar als er iets anders voorbij vliegt, kruipt of zwemt kijken we hier natuurlijk ook even naar.  Een verrekijker is handig, maar niet noodzakelijk.

 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Medewerker Vogelbescherming

Onderwerp

Stad- en landvogels in Wageningen

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Brinkmanlaan 5 Wageningen
We verzamelen ons op het Hooilandplein, voor de fietsenwinkel. Voor fietsen is er een fietsenrek aanwezig. In de naastgelegen Brinkmanlaan kan ook de auto geparkeerd worden.

Duur

2 uur

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving