Alle activiteiten

Door Team Winkel Vogelbescherming

Meet & Greet wereldrecordhouder Arjan Dwarshuis

Op zaterdag 25 mei 2019 bent u van harte welkom bij Vogelbescherming in Zeist om het verhaal van Arjan Dwarshuis te beleven. Tijdens zijn bevlogen jaar vestigde hij het unieke wereldrecord vogels kijken met maar liefst 6.852 soorten. ‘Een bevlogen jaar’ is de titel van zijn nieuwe boek; het verhaal over de reis van zijn leven. Een duizelingwekkend en krankzinnig avontuur waarin hij dag in, dag uit, een jaar lang, naar vogels zoekt. Van de apenarend op de Filipijnen tot de hoorngoean in de nevelwouden van Guatemala: Arjan Dwarshuis heeft ze gezien. Zijn verslag is niet alleen een meeslepend avontuur, het biedt ook een onthutsende blik op de teloorgang van de natuur. Arjan zet zich bijzonder actief in voor de bescherming van vogels, in Nederland en wereldwijd en brengt met regelmaat de noodzaak van bescherming via de media voor het voetlicht. Ontmoet Arjan face to face en geniet van zijn bijzondere hobby vogels kijken, wat inmiddels een levensinvulling is geworden.

Sessie 1  10.00 – 12.30

Sessie 2   13.00 – 15.30

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Vogelbescherming, Meulenhoff en Arjan Dwarshuis

Onderwerp

Vertoning film Arjan’s Big Year

Startpunt

Boulevard 12B Zeist
Boulevard 12, Zeist

Duur

2.5 uur

Kosten

€ 5,00 per persoon
De toegangsprijs bedraagt € 5,00 per persoon t.b.v. de vertoning van de film documentaire ‘Arjan s Big Year’ en een kop koffie. Arjans nieuwe boek ‘Een bevlogen jaar’ kost € 22,99 per exemplaar, wat u in de winkel kunt aanschaffen en ter plekke door Arjan kunt laten signeren!

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving