Alle activiteiten

Door Diverse mensen
Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland, IVN Zuid-Kennemerland, Landje van Gruijters

Vroege Vogel Fietstocht rondom Spaarndam

Tijdens de Regionale Vogeldag is er een Vroege Vogel Fietstocht door de polders rondom Spaarndam. We beginnen bij Fort benoorden Spaarndam aan de Redoute. Vandaar fietsen we langs het Landje van Gruijters, langs de Hekslootpolder en door de Verenigde Binnenpolder. Daar broeden nog relatief veel grutto's en andere weidevogels. Misschien zien we zelfs de watersnip. Om 9:30 uur zijn we weer terug om aan te sluiten bij de Vogeldag in en rond het Fort.

Neem uw eigen fiets mee!

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

IVN Zuid-Kennemerland, Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland, Hekslootvereniging

Onderwerp

Weidevogels, watervogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Redoute Velsen
Wij adviseren u om met de fiets te komen, naar de Redoute bij Spaarndam. Bij het Fort is geen parkeergelegenheid. Mensen met auto’s worden verwezen naar het parkeerterrein van de Westbroekplas (Dammersweg 100, Velserbroek). De groene route naar het fort (ongeveer 5 minuten fietsen) is aangegeven met borden.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Neem zelf een fiets mee en doe warme kleren aan. Er gaat een telescoop mee, maar een eigen verrekijker is wel aan te bevelen.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving