Alle activiteiten

Door Diverse mensen
Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland, IVN Zuid-Kennemerland, Landje van Gruijters

Regionale Vogeldag Spaarndam 2019… op ontdekkingsreis

Na het succes van vorig jaar kon het niet anders: op zondag 12 mei organiseren we wederom een Regionale Vogeldag bij het Landje van Gruijters en Fort Benoorden Spaarndam. We doen dit onder de titel 100% Kluut. De dag zal gevuld zijn met excursies, lezingen, tentoonstellingen, rondleidingen en veel andere activiteiten en informatie over vogels. De hele dag van vogels genieten in en om een prachtig landschap! Een extra bijzondere Moederdag vieren op een extra bijzonder evenement! Leuk voor het héle gezin.

Er starten regelmatig allerlei vogelexcursies naar het Landje van Gruijters, Munitiebos en Hekslootpolder. Er is een 'big sit' en lezingen en veel kinderactiviteiten. Er er zijn rondleidingen door het bijzondere fort.

Lees hier het hele programma.

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

IVN Zuid-Kennemerland, Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland, Hekslootvereniging

Onderwerp

100% kluut, weidevogels, kinderactiviteiten

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Redoute Velsen
Wij adviseren u om met de fiets te komen, naar de Redoute bij Spaarndam. Bij het Fort is geen parkeergelegenheid. Mensen met auto’s worden verwezen naar het parkeerterrein van de Westbroekplas (Dammersweg 100, Velserbroek). De groene looproute (ongeveer 10 minuten) is aangegeven met borden.

Duur

Langer dan 4.5 uur

Bijzonderheden

Sluit aan bij de excursies. Er zijn voldoende gidsen.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving