Alle activiteiten

Door Jordy Dekker

Vogels kijken in de duinen!

Speciaal voor kinderen en ouders die met een frisse blik willen kijken naar onze prachtige natuur. Vogelpracht is overal, je moet alleen even weten waar je moet kijken. Daar wil ik jullie graag bij helpen tijdens deze excursie. 

Het broedseizoen is in volle gang en wij gaan tijdens onze wandeling op zoek naar de (tijdelijke) bewoners van dit mooie stukje duin. Wij maken een ronde om 't Starrevlak en komen onderweg vast een hoop interessante vogels tegen. Naast typische duinvogels als de kneu en de graspieper vinden wij met een beetje mazzel misschien wel een blauwborst! 

Foto kneu: Birdphoto.nl

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Natuurgids Jordy Dekker

Onderwerp

Vogels in het duingebied

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Nachtegalenpad 4 Bergen (NH)
Start-/ vertrekpunt is de parkeerplaats aan het Nachtegalenpad. Door beperkte parkeermogelijkheid raad ik jullie aan om lopend of op de fiets te komen.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

-Gelieve zelf een verrekijker meenemen. -Wij wandelen een deel van de excursie door mul zand, dus gepast schoeisel is aanbevolen.

Kosten

Kosten duinkaart voor volwassenen EUR 1,80. Volwassenen dienen vooraf zelf een duinkaart van PWN te regelen, voor meer informatie: www.pwn.nl/natuur/duinkaart

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving