Alle activiteiten

Door Marko Oudenaarden
Biesbosch Excursie Marathon

Kano-excursie Noordwaard met Albert de Jong (Sovon)

Een kano-excursie door de kreken van de Noordwaard. Dit gebied is pas enkele jaren geleden verandert van landbouwgebied naar natuur. Het oude krekenstelsel is hersteld, wat het gebied uitstekend geschikt maakt voor moerasvogels, eenden en andere watervogels. En natuurlijk de zeearend en de visarend voelen zich hier prima thuis.

Albert de Jong van Sovon begeleidt deze excursie. Hij is al zijn hele leven lang te vinden in de Biesbosch en kan alles vertellen over de vogels die er leven. Albert is ook één van de auteurs van de Avifauna, het doel van deze excursie marathon.

We verzamelen om 13:00 in de Noordwaard en maken een mooie ronde door het gebied in de kano's die beschikbaar worden gesteld door Delta Safari. Deze excursie in onderdeel van de Biesbosch Excursie Marathon. Het doel van deze Marathon is geld inzamelen voor de Avifauna van de Biesbosch. Van vrijdagavond 17 mei tot en met zaterdagmiddag 18 mei worden door diverse organisaties in de Biesbosch excursies georganiseerd waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel voor vogels. Dit jaar is dat de Avifauna. 

Minimale bijdrage €20,- per persoon. Dit is inclusief het gebruik van de kano's. Betaling contant en ter plaatse.

Foto rietgors: Birdphoto.nl

Aanmelden

Details

Activiteit

Vaarexcursie

Organisatie

Biesbosch Excursie Marathon

Onderwerp

moerasvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Beverstaart 1 Altena
Verzamelen bij Zwarte schuur. Parkeren langs toegangsweg.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Deze excursie in onderdeel van de Biesbosch Excursie Marathon. Het doel van deze Marathon is geld inzamelen voor de Avifauna van de Biesbosch

Kosten

Bijdrage minimaal €20 voor het goede doel. Inclusief gebruik van kano's.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving