Alle activiteiten

Door Frank Heilmann
KNNV-Vogelwerkgroep Apeldoorn e.o.

Vogels van de IJsseluiterwaarden bij Deventer

Door de verschillende gebieden is dit een zeer vogelrijke avondexcursie voor beginnende vogelaars langs de IJssel. We doen deze excursie met de auto zodat er meerdere gebieden bezocht kunnen worden. Er worden veel stops gemaakt langs de westoever van de IJssel ter hoogte van o.m. de Bolwerksweide en Yperenplas en - afhankelijk van de resterende tijd - langs andere delen van de uiterwaarden richting Zutphen. We zullen onderweg veel vogels zien en horen: watervogels, zomerzangers en natuurlijk allerlei weidevogels! Er zijn bij deze excursie twee excursieleiders aanwezig die uitleg geven en u helpen de vogels te vinden, te zien en te herkennen.

(foto rietzanger: Birdphoto)

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

KNNV-Vogelwerkgroep Apeldoorn e.o.

Onderwerp

watervogels, zomerzangers en weidevogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Bolwerksweg 1 Deventer
Parkeergelegenheid op de Worp

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Deelnemers dienen zelf voor auto-vervoer te zorgen. Ter plekke bekijken we of carpoolen mogelijk is. Graag ook een verrekijker meenemen als u die heeft. De excursieleiders nemen een telescoop mee. Afhankelijk van het weer zijn laarzen/stevige schoenen en winddichte kleding nodig. Er worden slechts kleine stukjes gelopen. De excursie is een mix van vogels kijken en van vogelzang luisteren. Er kunnen geen huisdieren mee.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving