Alle activiteiten

Donaudelta, Pelikanen in de lucht

Rietkragen om je heen vol met grote karekieten, een dagelijks kikkerkoor soms bijna oorverdovend. Dit is de Donaudelta ten top, grotendeels ongeschonden en onderworpen aan de krachten van de natuur. Zijstromen, geulen, rietvelden veranderen jaarlijks naar de wensen van Moeder natuur,   . . . en de vogels profiteren ervan. Ralreigers, dwergaalscholvers, witwangsterns, woudaapjes, het wemelt ervan.   

 

Logo Blue Elephant

Een prachtige vogelreis in de beste maand die je hiervoor kunt uitkiezen in Roemenië. Vier dagen op een uiterst comfortabele hotelboot in de delta, ewaarbij we met kleine bootjes dagelijks de wildernis verkennen. En even zo lang in de prachtige natuur van de bossen van Babadag met kleine vliegenvanger en rouwmees, de kusten van de Zwarte Zee, de lagunes en de voor Europa bijzondere steppen met bonte tapuit en sakervalk. Vogels alom met schreeuwarend, Balkansperwer, veldrietzanger, vorkstaartplevieren als toppers. En dit allemaal met het beste wat Roemenië te bieden heeft aan keuken, vriendelijkheid en service.  En niet te vergeten deskundigheid van de lokale gidsen

Deze reis is van alle comfort voorzien met zeer goede hotels, transport in airconditioned bussen, veilig eten en uitstekende deskundige begeleiding.

 

 

 

Locatie: Tucea (eventueel Boekarest)

Duur

8 dagen

Vertrek

zaterdag 1 juni 2019

Reisorganisatie

Blue Elephant

Ga naar de website

Toon alle activiteiten