Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Zangvogels in de Amsterdamse Waterleidingduinen

We maken een mooie wandeling door de AWD en gaan op zoek naar diverse soorten zangvogels zoals natuurlijk de nachtegaal maar ook boomleeuwerik, boompieper (foto), gekraagde roodstaart, heggenmus, tjiftjaf en de fitis. Ook zullen we diverse rietvogels horen zoals de rietgors en de kleine karekiet.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming

Onderwerp

Zangvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Joppeweg 1 Noordwijk
Ingang De Zilk Joppeweg 1, 2191 AW De Zilk

Duur

4 uur

Bijzonderheden

Wandelschoenen en een verrekijker (als u deze hebt) verhogen het plezier in het vogelen en neem ook wat te eten en drinken mee.

Toegankelijk met rolstoel

Onbekend

Kosten

Let op: u heeft een geldige toegangskaart nodig voor toegang tot de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een entreekaartje kost € 1,50 en parkeren per auto per dag € 2,-. Er kan alleen met een pinpas betaald worden. Kom svp bijtijds zodat u een dagkaartje kunt kopen. Meer informatie over toegang tot de Amsterdamse Waterleidingduinen vindt u op de website van Waternet.

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving