Alle activiteiten

Door Rien van der Steen
Excursieleider Vogelbescherming

Voorjaar op de Deeneplaat

In de winter is de Biesbosch met al die overwinteraars heel aantrekkelijk om te bezoeken. En dan het voorjaar ! Smullen natuurlijk. De visarend, slechtvalk en bruine kiek kunnen zich weer laten bewonderen. Geen garantie, uiteraard. Het kleine spul dat weer terug is zal uitgebreid zingen. Blauwborst, fitis, grasmus en de diverse rietbewoners zullen weer druk zijn om een plekje te veroveren. En ondertussen, ik durf het bijna niet te zeggen, speuren we naar de zeearend. 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Voorjaar !

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt


Verzamelen: Spieringsluis 7, Werkendam 4251MR 7 Vanuit Werkendam naar de Spieringsluis rijden. Over de sluis na 300 meter op de grote parkeerplaats verzamelen.

Duur

4 uur

Bijzonderheden

Stevige, waterdichte schoenen zijn wel verstandig. Een verrekijker gewenst. De telescoop is al aanwezig. Neem wat te eten, drinken of te snoepen mee voor onderweg. Dat laatste zal de gids zeker ook waarderen. Een toilet is er niet, maar bosjes zijn er zat.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten