Alle activiteiten

Klassieke vogelreis naar Noord India

Heel rustig dobberend in een bootje op de schone en stille rivier de Chambal in India met een vlucht schaarbekken langs de boot vliegend, genietend van drukke broedkolonies van nimmerzatten, reigers, slangenhalsvogels en aalscholvers in Bharatpur en bewonderen van goudrugspechten en jagende otters in Corbett. Dit is een greep uit de ervaringen van deze reis.

Logo Blue Elephant

Een prachtige vogelreis in de beste maand die je hiervoor kunt uitkiezen in Noord-India. Aangenaam weer, wintergasten uit Siberië en de Himalaya nog volop aanwezig, terwijl veel standvogels al luid en duidelijk met hun broedproces bezig zijn. Prachtige vogels ook zoals de hier afgebeelde roodkruinstaartmees, de  saruskraanvogels of de zwartnekooievaars, En overal herten en een hele grote kans om tussen het vogels kijken door een tijger te zien. We zullen de cultuur niet helemaal negeren en een bezoek aan de Taj Mahal brengen.

Deze reis is van alle comfort voorzien met zeer goede hotels, transport in airconditioned bussen, veilig eten en uitstekende deskundige begeleiding.

Duur

15 dagen

Vertrek

dinsdag 19 februari 2019

Reisorganisatie

Blue Elephant

Ga naar de website

Toon alle activiteiten