Alle activiteiten

Bhutan, ledenreis

Een rotskruiper tegen de muur van een tempel opklimmend, boven je hoofd de Aziatische kuifarend, roodbuikdwergarend of zwarte arend. Uit de struiken komen verschillende soorten lijstergaaien tevoorschijn. We komen in dit geheimzinnige, ongerepte land met zijn rijke cultuur op de mooiste plaatsen, met een vogelwereld die zijn weerga niet kent, werkelijk ogen te kort.

Logo Blue Elephant

Bhutan heeft de reputatie van een gesloten land, maar u bent er meer dan welkom. En vogelliefhebbers hebben nog een streepje voor, omdat die vooral voor de natuur komen. Bhutanezen zijn zuinig op hun natuur. Dieren doden is not-done. Vogels en andere dieren zijn daardoor niet schuw en ze zijn prachtig te observeren.

We gaan naar het westelijk deel van Bhutan en naar Manas, nog maar kort opengesteld. Het westen heeft hoge bergen, is meer toegankelijk en Manas is ongerept en subtropisch. Hier leven ook meer grote zoogdieren. In oktober is het weer zeer aangenaam en er valt ook nog volop te genieten van bloemen en vlinders.

U zult blij verrast zijn met de kwaliteit van de accommodaties, transport, uitstekend eten, de hartelijke mensen en de uiterst deskundige begeleiding.


Met uw deelname aan onze ledenreizen steunt u Vogelbescherming Nederland

Duur

18 dagen

Vertrek

zondag 13 oktober 2019

Reisorganisatie

Blue Elephant

Ga naar de website

Toon alle activiteiten