Alle activiteiten

Galapagos

De Galapagos Eilanden zijn de ultieme droom voor elke natuurliefhebber! De eilandengroep voor de kust van Ecuador herbergt een unieke flora en fauna. In het jaar 1835 werd de eilandengroep door Charles Darwin met zijn expeditieschip de Beagle bezocht. Door het bestuderen van de vogels op de eilanden kwam hij tot de evolutietheorie.

Logo BirdingBreaks

Hij ontdekte dat de vinkachtigen op de verschillende eilanden allemaal zeer veel op elkaar leken, maar er verschillende snavelvormen voorkwamen. Het bleek dat er 17 verschillende soorten vinken op de eilandengroep voorkomen, die we tijdens deze reis allemaal proberen te zien. Daarnaast komen er andere bijzondere soorten voor zoals de Blauwvoetgent, Galápagospinguïn en de Flightless Cormorant. Vogels kijken op de Galapagos Eilanden is ideaal, er komen maar weinig soorten voor die makkelijk te vinden zijn en zich vaak van erg dichtbij laten bekijken. De dieren op de eilanden kennen geen angst voor mensen waardoor ze zeer tam zijn en je je onderdeel van de natuur voelt, in plaats van bezoeker. Fotografen kunnen hun hart ophalen en komen gegarandeerd met schitterende foto's thuis.

We gaan op zoek naar alle endemische soorten van de eilandengroep en genieten daarnaast van trekvogels en zeevogels als albatrossen en fregatvogels.
Duur: 11 dagen

Vertrek: 10-04-2019

Link:

Foto: Isla Espanola

Duur

11 dagen

Vertrek

woensdag 10 april 2019

Reisorganisatie

BirdingBreaks

Ga naar de website

Toon alle activiteiten