Alle activiteiten

Door Rien van der Steen
Excursieleider / Stadsvogeladviseur

Klapeksteren op de Neterselse Heide

We gaan ook deze winter weer op zoek naar de klapekster. Nu op de Neterselse Heide. Een natte heide met o.a. veel gagel. Brabants Landschap is druk geweest met herstel zoals het verwijderen van naaldbomen, en nu is zelfs de klokjesgentiaan weer terug, maar wanneer wij er zijn uiteraard ff niet. We gaan in de bosrand kijken naar bosvogels als zwarte specht, zwarte mees en boomklever. Maar op de heide zoeken we de klapekster. 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Excursieleider Vogelbescherming

Onderwerp

Op zoek naar de klapekster

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Witvensberg 5 Netersel (NB)
Vanuit Netersel via De Ruttestraat richting camping Couwenberg. Voorbij de camping weggetje rechts in (Witvensberg). Verderop ligt links een parkeerplaatsje.

Duur

3 uur

Bijzonderheden

Een wandeling voor de beginnende natuurliefhebber. Goeie wandelschoenen en warme kleding vereist. Iets te smikkelen voor onderweg gewenst. Een verrekijker (bijna) onmisbaar. Een telescoop is er. Een toilet dan weer niet.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving