Toon alle activiteiten

Door Jaap Hijmans
Medewerker Vogelbescherming Nederland

WAD - Filmvertoning voor leden met Ruben Smit - Figi Zeist

WAD brengt de kijker het Waddengebied zoals je nog nooit hebt gezien. Alle dieren, vogels & planten, het zand, het weer en de seizoenen in één adembenemende film.

Speciaal voor onze leden organiseren wij op zondagmiddag 14 oktober een vertoning van de nieuwe film ‘WAD!’ in Theater Figi in Zeist. Daarbij is filmmaker Ruben Smit zelf aanwezig voor een toelichting op de film en het beantwoorden van uw vragen.

Fred Wouters, directeur van Vogelbescherming, zal een korte inleiding geven over het belang van de Waddenzee voor vogels, en betrokkenheid van Vogelbescherming bij dit unieke natuurgebied.

De ontvangst met koffie en een broodje is vanaf 11.45 uur. De kosten bedragen € 12,50 per persoon.

Het programma begint om 12.45 uur en duurt tot ca. 15.00 uur.

Ruben Smit: “Het Waddengebied verdiende al jaren een echte, goede natuurfilm. Al voor de Nieuwe Wildernis liep ik met het idee om deze film te maken. Het waddengebied is rauw en puur – al zijn schoonheid. Soms moesten we wel drie keer terug voor dat ene mooie shot waarvan we wisten dat het er was maar het zo moeilijk was om het te maken. Maar als het er dan is… dat is zo gaaf. Mijn doel is om een film te maken die leest als een goede roman; geen sprookjes, maar de rauwe pure schoonheid van de Nederlandse natuur.’

Bekijk hier de filmtrailer

 

Aanmelden

Details

Activiteit

Evenement

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

WAD - Filmvertoning voor leden met Ruben Smit - Figi Zeist

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Het Rond 2 Zeist (UT)
Figi beschikt over een parkeergarage. Het theater is goed met de bus bereikbaar vanaf station Driebergen-Zeist of Utrecht Centraal.

Duur

4 uur

Kosten

€ 12,50 per persoon
Toegangsprijs is inclusief ontvangst met koffie en een broodje. De bevestigings e-mail na inschrijving is uw bewijs van toegang.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving