Toon alle activiteiten

Door Vogelbescherming Nederland

PARTRIDGE excursie in Brabant

Het gaat niet goed met flora en fauna op het boerenland. Daar wil het project PARTRIDGE verandering in brengen, door de biodiversiteit in 10 demonstratiegebieden in Europa juist met 30% te laten toenemen. Hiervoor worden tal van maatregelen genomen om het biotoop op het boerenland te verbeteren. Gestandaardiseerde tellingen van broedvogels, wintervogels, zoogdieren, insecten én patrijzen moeten dit uitwijzen. En wat blijkt? Het heeft succes! Na het tweede jaar bleek al een grote stijging in aantallen en soorten te hebben plaats gevonden.

Graag bieden we lezers van ‘Vogels’ de gelegenheid om dit succes met eigen ogen te komen bekijken. Daarom organiseert Brabants Landschap in samenwerking met Vogelbescherming Nederland op zaterdag 6 oktober een publieksexcursie naar het Brabantse demonstratiegebied, polder ‘De Oude Doorn’ in Almkerk.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Brabants Landschap & Vogelbescherming

Onderwerp

Publiekswandeling

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

De Omloop 1 Almkerk (NB)
Start en parkeren: Polder ‘De Oude Doorn, D’n Omloop 1 in Almkerk.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Neem laarzen en verrekijkers mee.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving