Alle activiteiten

Door Ron Leeuwis

Wandelexcursie trekvogels en wintergasten

In de luwte van de Maasvlakte worden er bij de Brielse dam, bij Oostevoorne, veel vogels zoals koperwiek en kramsvogel gezien. Deze genieten net als de mens van de duindoorns. Maar ook zijn er vaak een heleboel zangvogels en steltlopers te zien, diverse ganzensoorten en lepelaars.

Rond deze tijd zijn er dus nog volop trekvogels, maar ook al wintergasten. We willen u binnengaats meenemen via de Parnassiavlakte en buitengaats terug, zodat we veel soorten kunnen waarnemen.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming

Onderwerp

Trekvogels en wintergasten

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Strandweg 1 Oostvoorne (ZH)
Verzamelen op de parkeerplaats van Restaurant aan de Zee, aan het einde van de Strandweg in Oostvoorne.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Een verrekijker is voor deze excursie wel een must en wanneer u een telescoop heeft, is het zeker een toegevoegde waarde om die mee te nemen. Waterdichte schoenen en warme kleding zijn aan te bevelen, omdat er vaak een koude wind staat en sommige delen drassig kunnen zijn.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving