Navigatie overslaan
Alle activiteiten

De Jantjesplaat in de Brabantse Biesbosch

Als vogelliefhebber ben ik gek op onzekerheid. Nooit weten wat er gaat komen en hopen op die grote verrassing. Om te beginnen, geen idee wat de route zal zijn. Ja, in de Brabantse Biesbosch, rond de Jantjeskeet. De route bepalen we aan de hand van de weersverwachting. We zitten rond deze datum in een tussentijd. Ik hoop op nog wat winterse gasten als pijlstaart, wintertaling en misschien zelfs nog een brilduiker. Maar vooral hoop ik op de voorjaarsherauten als blauwborst, rietzangertjes en nog veel meer zingend gerei. Verder natuurlijk die slechtvalk en bruine kiek, een wolk putters en een sperwer. En oh ja: een kans op die beroemde zeearend is er altijd. Maar ik zeg: "een kans", want die Biesbosch is zó groot!

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Voorjaar in de Biesbosch

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Spieringsluis 7 Werkendam (NB)
Vanuit Werkendam naar de Spieringsluis rijden. Over de sluis na 300 meter op de grote parkeerplaats verzamelen. Tomtom: Spieringsluis 7, Werkendam of 4251 MR 7.

Duur

3.5 uur

Bijzonderheden

Een wandeling voor de beginnende natuurvorser. Goede wandelschoenen en bij het weer passende kleding zijn noodzaak, evenals een verrekijker. Proviand gewenst. Telescoop is aanwezig. Een toilet dan weer niet, maar bosjes zijn er zat.

Toegankelijk met rolstoel

Nee

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving