Alle activiteiten

Vogels kijken met Nico de Haan op Texel

De excursie begint op zondag 6 oktober om 13.30 uur in Grand hotel Opduin in de Koog en eindigt op dinsdag 8 oktober om 14.00 uur.

Ik neem u graag 3 dagen mee vogels kijken op Texel. Texel is niet alleen in naam maar ook in werkelijkheid het Vogeleiland bij uitstek. Er is geen ander gebied in ons land waar je de vogels zo dichtbij kunt benaderen zonder dat ze op de vlucht slaan. Vooral de weg langs de wad kant is uniek. We stoppen bij al die prachtige vogelkijk plekken en kijken naar de vele eenden, ganzen en steltlopers die we tegenkomen. 

De excursie is zowel geschikt voor gevorderden als beginners. Voor gevorderden omdat de steltlopers, die alleen aan de kust te zien zijn, best “een uitdaging” zijn en voor beginners omdat de vogels op Texel zich van heel dichtbij laten bekijken omdat ze toeristen gewend zijn. Bovendien helpen de gevorderden de beginners meestal wel een handje en sta ik er niet alleen voor!

Wilt u mee?

Deelname kost € 385 per persoon. Leden Vogelbescherming € 375. Inbegrepen is het verblijf in het hotel (volpension) en fietshuur. De toeslag van een e-bike bedraagt € 10. Diegene die op een twee persoonskamers voor enkel gebruik verblijven, betalen € 30 per nacht extra. Dit laatste wordt bij vertrek met het hotel afgerekend. Maximum aantal deelnemers 25.

Stuur een mail met uw naam, woonplaats en het aantal personen dat deelneemt.

Duur

3 dagen

Vertrek

zondag 6 oktober 2019

Reisorganisatie

Vogelkijkcentrum

Ga naar de website

Toon alle activiteiten