Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Vogels in de Amsterdamse Waterleidingduinen

In het najaar zijn veel trekvogels op weg naar het zuiden. Ze zullen tijdens hun (soms) verre tocht af en toe uit moeten rusten en eten. Dit gebeurt ook in de Amsterdamse Waterleidingduinen (AWD). We zullen hier tijdens de excursie diverse trekvogels zien. Voorbeelden hiervan zijn de Koperwiek, de Tapuit, en de Grote Gele Kwikstaart en misschien wel Beflijsters of een Visarend. Alles hangt natuurlijk van het weer af, maar alleen een wandeling door het gebied is al de moeite waard.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

trekvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

1e Leijweg 2 Vogelenzang (NH)
De Oase 1e Lejiweg 2,2114 BH Vogelenzang

Duur

3.5 uur

Bijzonderheden

Wandelschoenen en een verrekijker verhogen het plezier in het vogelen. Neem ook wat te eten en drinken mee. Een entreekaartje voor de AWD kost € 1.50 en parkeren € 2.00 er kan alleen met een pinpas betaald worden. Zorg dat u bijtijds aanwezig bent zodat u de tijd heeft om uw toegangskaartje te kopen bij de entree van de Waterleidingduinen.

Toegankelijk met rolstoel

Onbekend

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving