Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Vogels in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Oktober, het is herfst en vele vogels zullen bij een gunstige windrichting overtrekken, zoals vinken en diverse leeuweriken en piepers. Maar ook op de grond en in de bosjes zal het nodige zitten, vooral in de duindoorns die in de herfst vol zitten met besjes. Dat werkt als een magneet op trekvogels die op zoek zijn naar wat extra energie voordat ze aan hun grote reis beginnen, zoals spreeuwen en kramsvogels. (foto vink: Piet Munsterman, Saxifraga)

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

trekvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

1e Leijweg 2 Vogelenzang (NH)
De Oase 1e Lejiweg 2,2114 BH Vogelenzang

Duur

3.5 uur

Bijzonderheden

Wandelschoenen en een verrekijker verhogen het plezier in het vogelen. Neem ook wat te eten en drinken mee. Een entreekaartje voor de AWD kost € 1.50 en parkeren € 2.00 er kan alleen met een pinpas betaald worden. Zorg dat u bijtijds aanwezig bent zodat u de tijd heeft om uw toegangskaartje te kopen bij de entree van de Waterleidingduinen.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving