Alle activiteiten

Door Ieke de Leeuw
Vogelwacht Delft e.o.

Ackerdijk fietsexcursie bij Delft

Deze excursie valt in de Nationale Vogelweek en is onderdeel van een hele reeks excrusies die door de Vogelwacht Delft worden georganiseerd. Een mooie gelegenheid om mensen van buitenaf kennis te laten maken met de omgeving van Delft. Maar ook voor Delfenaren kan deze tocht een verrassende kennismaking zijn met weggetjes waar je zelf makkelijk aan voorbij fietst. We stoppen bij uitkijkpunten die zicht hebben op verschillende landschappen, weide, bos, veengebied, waardoor het aantal soorten vogels behoorlijk kan oplopen. Mogelijk horen we een sprinkhaanzanger en misschien wel een snor. We eindigen op een gezellige plek met koffie. Zelf een verrekijker meenemen!

Foto snor: Birdphoto.nl

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Vogelwacht Delft e.o.

Onderwerp

De vogels van Delft

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Linnaeuspad 6 Delft (ZH)
Korftlaan is de toegangsweg naar Delftse hout. Met de auto via de afslag Ikea Delft te bereiken. We verzamelen ter hoogte van het milieu educatiecentrum de Papaver. Linnaeuspad 6, 2616 LT Delft.

Duur

3 uur

Bijzonderheden

Dit is een fietsexcursie. Zelf verrekijker meenemen. Telescoop is aanwezig

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving