Toon alle activiteiten

Door J. Huijzer
Excursieleider Vogelweek Het Flevo-landschap

Weidevogelsafari Natte Graslanden bij Almere

De Natte Graslanden van Het Flevo-landschap zijn in het voorjaar een paradijs voor moeras- en weidevogels. Hier worden regelmatig kiekendieven, grote zilverreigers en de zeearend waargenomen. Het is een belangrijk rustgebied voor diverse ganzensoorten en ook aan roofvogels is geen gebrek. De waterstand wordt hier bewust hoog gehouden om weidevogels, eenden en andere watervogels goede leefomstandigheden te bieden. Foto grote zilverreiger: Jan Lok

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Het Flevo-landschap

Onderwerp

weide- en watervogels

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

N701 Almere (FL)
De excursie start bij bezoekerscentrum de Trekvogel, Oostvaardersdiep 16,1309 AA Almere.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Laarzen aan en verrekijker mee! Afstand 3,5 kilometer Duur: ongeveer 2 uur Deelname kost €5,- per persoon, graag ter plekke contant voldoen. Begunstigers van Het Flevo-landschap en kinderen mogen met korting deelnemen en betalen €2,50.

Kosten

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving