Alle activiteiten

Door Rien van der Steen
Excursieleider/Stadsvogeladviseur

Vogels rond het Meer van Engelen bij Den Bosch

Ook in Engelen is het Nationale Vogelweek. Ik nodig u uit voor een rondje door het gebied rond het Meer van Engelen en langs het Engelermeer. Het verschil tussen die twee leg ik u nog wel uit. Het is Nationale Vogelweek, dus het hoofdthema is vogels. Dan kun je hier ook je hart ophalen.

En al is het broedseizoen al gevorderd, er zullen nog verschillende mannetjes zingen. Ik denk aan de winterkoning, de grasmus en blauwborst en wellicht ook de nachtegaal en Cetti’s zanger. Met een schuin oog kijken we natuurlijk ook naar al het andere moois in dit mooie gebied.

Foto Cetti's zanger: Birdphoto.nl

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Excursieleider Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Avondwandeling

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Engeler Visserspad 's-Hertogenbosch (NB)
Het Engeler Visserspad ligt aan de weg De Haverleij. Die loopt van de A59, afslag 46 De Vutter naar het Noorden. Het pad ligt na de tweede rotonde aan de linkerzijde.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Goede wandelschoenen gewenst en wellicht heeft u een verrekijker. Telescoop is aanwezig. Denk aan goed bedekkende kleding tegen mug en braamstruik. Er is geen toilet onderweg, bosjes wel.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving