Alle activiteiten

Door Rien van der Steen
Excursieleider / Stadsvogeladviseur

Brabantse Biesbosch, de Deeneplaat

Wij gaan op sjouw in de Brabantse Biesbosch. In het voorjaar en de winter hebben we kunnen beleven wat daar voor moois te zien is. "En wat zit er dan de rest van het jaar?" was een logische vraag. Nou, die kleine zilver ruilen we in voor de grote. De bruine voor de blauwe kiek. En och, alle soorten zwaluwen maar voor alle soorten zaagbekken. En al die zangertjes maar voor de overwinteraars als wintertaling, brilduiker. Ik noem maar wat. Tot slot misschien toch nog een zeearendje ? Ik duim met U mee.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming

Onderwerp

Wisseling van de wacht

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Spieringsluis 7 Werkendam (NB)
Vanuit Werkendam naar de Spieringsluis rijden. Over de sluis na 300 meter op de grote parkeerplaats verzamelen. Tomtom: Spieringsluis 7, Werkendam of 4251 MR 7. Opgelet: De pont vanaf Kop van 't Land in Dordrecht vaart nog niet zo vroeg !

Duur

4 uur

Bijzonderheden

Een wandeling voor de beginnende natuurliefhebber. We gaan niet "'jagen" op soorten maar maken er een ontspannen ochtend van met belangstelling voor alles wat "groeit en bloeit" Goede wandelschoenen zijn noodzaak evenals een verrekijker. Proviand gewenst. Telescoop is aanwezig, een toilet niet maar er zijn bosjes zat.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving