Toon alle activiteiten

Door Inge van der Wulp
Excursieleider Vogelweek Natuurfotoworkshop

Workshop Vogelfotografie IJmuiden

Een ochtend strand- en duinvogels fotograferen onder leiding van vogelfotograaf Inge van der Wulp! In deze periode zijn er op het strand en rond de pier de meeste vogels te vinden. Inge laat het je graag allemaal zien.

Het strand en de Zuidpier bij IJmuiden is één van de vogelhotspots in Nederland. Niet zelden worden er zeldzame soorten aangetroffen. Maar ook als er geen zeldzame soorten zijn is er op de pier en rond het strand voldoende te fotograferen.

We starten vroeg op het strand om daar de aanwezige steltlopers te kunnen fotograferen voordat de honden het strand bezoeken. Op de Zuidpier kunnen we op zoek naar andere vogels. Vogels fotograferen is een kwestie van kansen krijgen. Iedere dag is het weer anders met soms veel en soms weinig vogels. Daarom zal Inge, naast technische uitleg, ook uitleg geven over de verschillende vogels en hun gedrag. Want pas als je je onderwerp goed kent kun je er op een verantwoorde manier foto’s van maken.

Foto bontbekplevier: Inge van der Wulp

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Natuurfotoworkshop

Onderwerp

Vogelfotografie workshop

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Kennemerboulevard 354-430 IJmuiden (NH)
Parkeerplaats bij de reddingsbrigade

Duur

4 uur

Kosten

De kosten zijn € 69,- per deelnemer voor de workshop. Inschrijvingen via onze website. Plus ter plaatse parkeerkosten a € 8,-.

Voor deze activiteit kunt u zich niet opgeven via de website van Vogelbescherming Nederland.

Klik hier om u voor deze activiteit op te geven
(link opent in een apart venster, Vogelbescherming Nederland is niet verantwoordelijk voor de informatie van derden)

Toon alle activiteiten

In de omgeving