Toon alle activiteiten

Door Gerda van Kleef
Excursieleider Vogelweek Vogelwerkgroep Koudekerk / Hazerswoude e.o.

Weidevogelbolwerk van het Groene Hart: De Wilck

Zin om kieviten, grutto's, tureluurs en scholeksters te zien? Misschien een slobeend en zomertaling? Het gezang van een veldleeuwerik te horen? Ga dan mee op deze wandelexcursie naar de Wilck, het laatste weidevogelbolwerk in het westelijk deel van het Groene Hart.

Twee deskundige gidsen van de Vogelwerkgroep Koudekerk/Hazerswoude geven uitleg over de bedreigingen, maar ook over de kansen voor weidevogels, en laten iedereen genieten van deze prachtige vogels.

Foto zomertaling: Birdphoto.nl

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelwerkgroep Koudekerk / Hazerswoude e.o.

Onderwerp

Genieten en herkennen van weidevogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Vierheemskinderenweg 5 Hazerswoude-Dorp (ZH)
Vanaf de N209 de Vierheemskinderenweg oprijden en door blijven rijden (ca. 1,5 km) totdat u bij een kijkscherm op een aarden talut (De Wilck Oost). Vierheemskinderenweg 5, 2391 Hazerswoude-Dorp. U kunt daar parkeren. Hou de weg zoveel mogelijk vrij en hou rekening met landbouwvoertuigen svp.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Neem een verrekijker mee als u die heeft.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving