Alle activiteiten

Door Marcel Boer
VBN NM VBWZ

VAAREXCURSIE - Workshop natuurfotografie

De prachtigste natuurfoto’s kunt u tegenwoordig ook met een kleine digitale compactcamera maken van vogels, landschappen en wolkenluchten.

Deze excursie is geschikt voor iedereen die wat meer van zijn natuurfoto's wil maken. Dat gaat zeker lukken wanneer u meevaart met Ton Tuinman, die u de fijne kneepjes leert en wijst op de mooiste objecten.

Ton Tuinman was 14 jaar fotoredacteur van voormalige tijdschrift "De Graspieper". Hij is een ervaren vogelgids en natuurfotograaf.

Aanmelden

Details

Activiteit

Vaarexcursie

Onderwerp

Vogel- en natuurfotografie

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Veerdijk 106 Wormer (NH)
Het adres van de Poelboerderij is Veerdijk 106, 1531 MB te Wormer. Openbaar vervoer: het dichtstbijzijnde NS-station is Wormerveer. Vanaf station Wormerveer is de Poelboerderij alleen te bereiken met de buurtbus richting Oost-Knollendam. Uitstappen op de Veerdijk voor Scheepswerf Bijdam. Via deze werf loopt u naar de Poelboerderij. Let op: de dienstregeling van de buurtbus is beperkt. Bel voor meer informatie 0900-92 92 of www.9292ov.nl. U kunt ook lopen vanaf het station, geschatte wandeltijd 20 minuten. Met eigen vervoer: Vanaf Amsterdam neemt u de A8. Voorbij het knooppunt Zaandam gaat deze over in de N246. U blijft de N246 volgen tot de afslag Wormer en Jisp. Hier slaat u rechtsaf de Prins Clausbrug over. Na de brug slaat u linksaf richting Oost- Knollendam. 20 meter voor het einde van de afslag gaat u rechtsaf het parkeerterrein van de Poelboerderij op.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn. Warme en waterdichte kleding wordt aanbevolen. Neem in ieder geval uw camera mee en zo mogelijk een verrekijker, u kunt desgewenst bij de Poelboerderij ook een verrekijker lenen. Leden van Vogelbescherming die niet op deze dag kunnen of wanneer deze excursie is volgeboekt kunnen op vertoon van hun lidmaatschapspas tegen gereduceerd tarief aan excursies uit het programma van de Poelboerderij deelnemen; zie www.poelboerderij.nl

Kosten

€ 10,00 per persoon
Inclusief consumptie na afloop. Dankzij uw deelnamebedrag kunnen wij het onderhoud en de kosten van de benodigde boten betalen.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving