Toon alle activiteiten

Door Lex Burgel
Excursieleider Vogelbescherming IVN regio Leiden

Welkom Grutto

Vogelexcursie in de polders Poelgeest met als thema "De terugkeer van de grutto". De grutto keert vanaf eind februari terug uit Afrika naar Nederland. In de polders Poelgeest rusten ze uit van die reis en komen weer op krachten. In de afgelopen jaren verzamelden zich steeds honderden grutto's in deze polders na hun terugkeer uit het zuiden. Er zijn ook veel andere soorten vogels te zien in deze polders. De excursie eindigt bij de historische scheepswerf Klaas Hennepoel, waar u iets kunt drinken. 

LET OP: u kunt kiezen uit twee starttijden, 7 uur en 9.30 uur 's ochtends.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

IVN regio Leiden

Onderwerp

Welkom Grutto

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Adriaan van Royenlaan Warmond (ZH)
Parkeren in omgeving Jac. P. Thijsselaan en te voet naar het watermolentje dat in het verlengde van de Adriaan van Royenlaan ligt. Er zijn twee gidsen aanwezig.

Duur

1.5 uur

Bijzonderheden

Warme kleding, waterdicht schoeisel en verrekijker aanbevolen

Kosten

Vrijwillige bijdrage voor koffie/thee bij de Klaas Hennewerf

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving