Toon alle activiteiten

Door Eric Wisse
Excursieleider Vogelweek Haagse Vogelbescherming/Stichting Duinbehoud

Struinen door de Haagse Duinen

Tijdens deze excursie kijken we vooral naar de aspecten die zo uniek zijn voor een duingebied: aangepaste vegetatie, afwisseling, dynamiek. En ondertussen blijven we alert op de vogels, waarbij we grote kans hebben op wat trillers van een nachtegaal en het gemiauw van de buizerd.

Foto nachtegaal: Birdphoto.nl

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Haagse Vogelbescherming/Stichting Duinbehoud

Onderwerp

Basisherkenning duinbroeders

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Laan van Poot 198 Den Haag (ZH)
Halverwege de Laan van Poot, ter hoogte van de Kwartellaan, is een halfronde parkeerplaats. Daar verzamelen we bij het informatiebord/klaphek.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Je moet voor deze excursie een beetje kunnen klimmen, we gaan ook van de paden af. Geschikt voor beginnende vogelaars en breder geïnteresseerden.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving