Alle activiteiten

Door Servan Ott

Workshop vogelfotografie Oostvaardersplassen

Veel leren over vogelfotografie en de eigen camera. De Oostvaarderplassen is een prachtige locatie voor vogelfotografie.

We bezoeken tijdens de workshop twee observatiehutten en op de route veel vogelrijke plekken, waar we bijzondere vogelbeelden kunnen maken.

Via een heldere en verdiepende powerpoint met beeld- en videomateriaal wordt de theorie uitgelegd. Onderwerpen die aanbod komen zijn onder andere: de vogels van de Oostvaardersplassen, de belichtingsdriehoek, het fotograferen van beweging, compositie, wat maakt een natuur/vogelfoto mooi, natuurbeleving, fotograferen in de M en A(v) stand, creatieve fotografie.
Inclusief koffie/thee/koek en een fotografiedocument.

Foto lepelaar: Servan Ott

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Servan Ott Fotografie

Onderwerp

Vogelfotografie workshop Oostvaardersplassen

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Kitsweg 1 Lelystad (FL)
Start en verzamelplaats op de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer Kitsweg 1, 8218 AA Lelystad, aan de Knardijk

Duur

3.5 uur

Bijzonderheden

Deze workshop is voor de beginnende en gevorderde vogelaar/fotograaf en voor iedereen die geïnteresseerd is in het fotograferen van vogels en wil leren mooiere vogelfoto’s te maken. Een goede vogelgids is mee om alle vogelsoorten te kunnen laten zien. Voor alle type camera’s, een 250 mm zoomlens of minimaal 15x optische zoom wordt aangeraden. Geen statief. Tip; trek goede wandelschoenen aan en een waterdichte of regenbroek voor het fotograferen met een laag perspectief. Dagworkshop van 18:30 tot +- 22:00 uur.

Kosten

€ 30,- contant (het liefst gepast) meenemen. Inclusief koffie/thee/koek en fotografie document

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving