Toon alle activiteiten

Door Rob Lobel
Excursieleider Vogelweek Vogelwerkgroep Grave

Vogelfietstocht door nieuw natuurgebied Keent

Op zondag 13 mei organiseert vogelwerkgroep IVN-Grave een mooie vogelfietstocht door natuurgebied Keent (tussen Ravenstein en Grave aan de Maas). Bij Keent is de afgelopen jaren prachtige nieuwe natuur ontstaan waar heel veel vogels op af komen.

Deelnemers kunnen genieten van de vogels maar ook van de ong. 160 Taurosrunderen en de Exmoorpony's (die op het natuurgebied lopen).

Tegelijk met de vogelfietstocht is er ook een wandeling door het natuurgebied Keent dat beheer wordt door het Brabants Landschap. Vertrek eveneens bij het infopunt en de start is ook om 10:00 uur en zal duren tot 12:00 uur.

Aansluitend kan er een bezoek worden gemaakt aan het infocentrum van Brabants Landschap Hier wordt speciaal aandacht besteed aan de ontwikkeling van het Taurosrund door de stichting Taurus.

Foto tureluur: Jan Lok

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Vogelwerkgroep Grave

Onderwerp

Vogelfietstocht door nieuw natuurgebied Keent

Startpunt

Zuijdenhoutstraat 4 Ravenstein (NB)
Vertrek om 10:00 uur vanaf infocentrum Brabants landschap Zuijdenhoutstraat in Keent bij Ravenstein

Duur

2 uur

Bijzonderheden

De excursie is gratis. Wel dient u uiteraard zelf een fiets mee te nemen. Denk wel aan goed schoeisel. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Rob Lobel, e-mail lobelia@home.nl

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten