Toon alle activiteiten

Door Ron Leeuwis
Excursieleider Vogelbescherming

Lente kriebels in Dordtse Biesbosch

Tijdens deze excursie kunt u echt het authentieke Biesbosch gevoel ervaren. We steken over met een voetpontje naar de Kikvors en lopen langs kreken om de eerste lentevogels te horen zingen. Soorten als zwartkop, tuinfluiter en vooral de gekraagde roodstaart die in geknotte wilgen zitten, voelen zich hier echt thuis. Maar ook insecten als de wolzwever, een bijzonder beestje, heeft hier zijn domein. En natuurlijk hebben we tijdens deze tocht, een grote kans om de ijsvogel te zien.

Kortom, een prachtige belevenis voor iemand die de authentieke Biesbosch niet kent.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Bos en watervogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Baanhoekweg 51 Dordrecht (ZH)
Verzamelen om 09:45 uur uiterlijk op de parkeerplaats bij het Biesbosch centrum, om het pontje van 10:00 uur te kunnen nemen naar het griendwerkerspad

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Wees op tijd i.v.m. het pontje om overgezet te worden.

Kosten

Kosten ongeveer 2,- pp om heen en weer te gaan met het pontje naar het eiland. Afrekenen contant ter plaatse.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving