Alle activiteiten

‘De vogelhotspots van Europa’

Drie nieuwe ledenreizen met Vogelbescherming

U kent wellicht al heel veel vogels in Nederland, maar in Europa valt nog veel meer te beleven! Er komen meer dan 900 vogelsoorten voor! Dat komt omdat er zoveel verschillende biotopen zijn. Denk aan de toendra en taiga in Scandinavië, de rivierdelta van de Donau, de bos- en berggebieden van de Alpen en de Pyreneeën, de uitgestrekte grasvlaktes van Hongarije, de mediterrane gebieden met ‘maquis’, olijfbomen en kurkeiken en zelfs steppegebieden in Spanje. Al deze biotopen herbergen weer verschillende soorten vogels.

Op 7 juli is er een informatiedag over de ledenreizen van Birdingbreaks
Meldt u hier aan voor de informatiedag

Logo BirdingBreaks

In het nieuwe ledenreisprogramma ‘De vogelhotspots van Europa’ kunt u deze plekken de komende jaren ontdekken. Het programma is een samenwerking tussen BirdingBreaks en Vogelbescherming en is bestemd voor zowel beginnende als wat meer gevorderde vogelaars.

Reis dus op een ontspannen manier mee en ontdek de beste vogelbestemmingen in Europa, onder leiding van ervaren gidsen. U leert niet alleen vogels kennen (en herkennen) in de meest prachtige gebieden van Europa, maar u ontvangt ook voordelen zoals een korting op een volgende ledenreis, of een gratis proeflidmaatschap. En als lid van Vogelbescherming zijn er weer tal van interessante aanbiedingen, bijvoorbeeld in de winkel van Vogelbescherming. Daarbij steunt u het beschermingswerk van Vogelbescherming want voor iedere deelnemer doneert BirdingBreaks een vast bedrag aan Vogelbescherming.

In 2018 worden er drietal bestemmingen aangeboden als ledenreizen van BirdingBreaks naar Europese vogelgebieden. Dit zijn:

Spaanse Extremadura  - meerdere vertrekdata v.a. maart 2019

Estland, voorjaar in optima forma! - vertrek 8 mei 2018

De uitgestrekte Donaudelta - vertrek 27 mei 2018

De voordelen van dit programma op een rij:
* Bij iedere volgende reis die u boekt binnen dit programma krijgt u een korting van 50 euro p.p. 
* Voor iedere deelnemer doneert BirdingBreaks een vast bedrag aan Vogelbescherming. 
* Het zijn ledenreizen, als u nog geen lid bent van Vogelbescherming maar wel mee wilt krijgt u van BirdingBreaks een proeflidmaatschap voor een jaar cadeau. 

* als lid van Vogelbescherming heeft u tal van voordelen, bijvoorbeeld kortingen in de winkel van Vogelbescherming

Afhankelijk van de belangstelling voor de drie bestemmingen wordt het reisprogramma ieder jaar opnieuw vastgesteld.

Duur

3 verschillende bestemmingen

Vertrek

dinsdag 1 januari 2019

Reisorganisatie

BirdingBreaks

Ga naar de website

Toon alle activiteiten