Alle activiteiten

Door Bas Geerlings
Vogelbescherming Nederland

Zang- en moerasvogels van het Schinkelbos

Het Schinkelbos ligt tussen de bloemenkassen van Aalsmeer. Dit gebied is ingepolderd, het is gelegen onder de rook van Schiphol. Desondanks zijn er veel bosvogels te zien zoals mezen, vinken en spechten.

De eerste voorjaarsgasten zijn aangekomen als we op pad gaan. Tjiftjaf en een eerste fitis laten zich waarschijnlijk horen. Nu de bomen nog geen bladeren hebben, is de kans dat we deze zangvogels zien wat groter dan later in het seizoen. 

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Zang- en moerasvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Aalsmeer
We verzamelen op de parkeerplaats aan de rotonde bij de Ringvaart op de N231 (Bosrandweg). Komt u vanaf de brug over de Ringvaart, dan neemt u bij de eerste rotonde de eerste afslag rechts en direct links. Komt u vanaf de kant van Amstelveen, dan gaat u vóór de brug over de Ringvaart op de rotonde linksaf (derde afrit van de rotonde) en direct weer links. De parkeerplaats bevindt zich aan uw rechterhand.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Dichte schoenen en trek warme kleren aan. Geschikt voor iedereen, beginnende en ervaren vogelaars. Niet geschikt voor minder-validen.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten

In de omgeving