Toon alle activiteiten

Door Ron Leeuwis
Excursieleider Vogelbescherming

Herfst in de Biesbosch

Wie kent de Brabantse Biesbosch niet? Een geweldig mooi gebied dat de laatste drie jaar behoorlijk onder handen is genomen en uitgebreid. Begin november is altijd de tijd in de Biesbosch om de eerste wintergasten te gaan waarnemen. Grote aantallen eenden en duikers die zich verzamelen in de plassen en op de rivieren, maar ook allerlei vreemde snuiters die er zomaar even komen rusten. Je verbaast je er telkens weer over welke soorten nog te zien zijn of juist al te zien zijn. Kortom er is genoeg te zien en te beleven. Deze excursie duurt (een beetje afhankelijk van wat we allemaal gaan zien) tussen de 2,5 en 3 uur.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming

Onderwerp

Eerste wintergasten

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

De Hilweg 2 Werkendam (NB)
Let op: de start is vanaf de oude parkeerplaats, dus voor de brug aan de linkerzijde. Dus niet vanaf de parkeerplaats tegenover het bezoekerscentrum aan de andere kant van de brug!

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Toilet en consumpties zijn beschikbaar in het bezoekerscentrum aan de andere kant van brug.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving