Toon alle activiteiten

Marrokko - beschermingsreis Vogelbescherming (EASY BIRDING)

Deze bijzondere reis naar Marokko bieden we aan in samenwerking met Vogelbescherming Nederland en GREPOM, de vogelbeschermingsorganisatie van Marokko en BirdLife Partner. Bij het boeken van deze reis helpt u de vogels in Marokko, want een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar een beschermingsproject.

 

Logo BirdingBreaks

Hoe indrukwekkend de jaarlijkse trektocht van miljoenen vogels eraan toegaat, ervaart u tijdens deze reis naar Marokko. We bezoeken het land tijdens een prachtige tijd van het jaar: de najaarstrek is in volle gang. Vogels staan voor de uitdaging om in Marokko op te vetten voordat ze de lange tocht over de Sahara moete volbrengen. Een reis met gevaren want droogte, hitte en zandstormen liggen op de loer! Op tal van locaties betrappen we ze tijdens hun barre trektocht naar het zuiden. Ziet u in Nederland gele kwikstaarten, boerenzwaluwen en bonte vliegenvangers, dan kent u hun verhaal.

Ook de Marokkaanse specialiteiten komen tijdens deze reis uitgebreid aan bod, en dat alles tegen een decor van vaak adembenemende landschappen. We besteden natuurlijk aandacht aan de vogels, maar ook aan het schitterende landschap en de bijzondere cultuur. En dit alles in een tempo dat u de gelegenheid geeft om uitgebreid van alles te genieten.

Duur

10 dagen

Vertrek

woensdag 17 oktober 2018

Reisorganisatie

BirdingBreaks

Ga naar de website

Toon alle activiteiten