Toon alle activiteiten

Door Dennis van den Bergen
Excursieleider Vogelweek

Vogels ontdekken in natuurgebied De Hertenkamp bij Wassenaar

Grasland, een duinbeek, strandwal en boslandschap wisselen elkaar af in natuurontwikkelingsproject De Hertenkamp. Op deze ontspannen avondwandeling gaan we met elkaar luisteren en kijken naar vogels van dit terrein. Misschien horen we wel de kleine karekiet zingen in het riet of zien we de grote bonte specht in het bos.

Foto grote bonte specht: Birdphoto.nl

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Genieten en herkennen van vogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Jagerslaan 4 Wassenaar (ZH)
Let op: Het startpunt ligt bij het kruispunt Jagerslaan en Spelderslaan in Wassenaar. U ziet hier een klein bruggetje over het water, daar is het Hertenkamp In de spelderslaan is er voldoende parkeergelegenheid. Jagerslaan 4, 2243 Wassenaar.

Duur

1.5 uur

Bijzonderheden

Een verrekijker komt goed van pas maar is niet noodzakelijk. Deze excursie is geschikt voor de beginnende en ervaren vogelaar. Honden zijn niet toegestaan.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving