Toon alle activiteiten

Door Ieke de Leeuw
Excursieleider Vogelweek Vogelwacht Delft e.o.

Rondje Ackerdijk met de fiets

Een mooie gelegenheid om mensen van buitenaf kennis te laten maken met de omgeving van Delft. Maar ook voor Delftenaren kan deze tocht een verrassende kennismaking zijn met weggetjes waar jezelf gemakkelijk aan voorbij fietst. We fietsen rondom de mooie Ackerdijkse plassen en stoppen bij verschillende vogelkijkhutten of uitkijkpunten. We nemen alle tijd om te kijken en uitleg te geven. Mogelijk horen we een sprinkhaanzanger en misschien wel een snor. Na afloop bieden we u een kopje koffie en wat lekkers aan en praten we natuurlijk na over alle mooie vogels die we gezien hebben.

Aanmelden

Details

Activiteit

Fietsexcursie

Organisatie

Vogelwacht Delft e.o.

Onderwerp

Weidevogels, steltlopers en andere vogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Korftlaan 5 Delft (ZH)
Verzamelen bij duurzaamheidcentrum de Papaver

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

Fietsexcursie, dus zelf voor een fiets zorgen. Neem verrekijker mee.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving