Toon alle activiteiten

Door Natasha Silva
Excursieleider Vogelweek Stichting Vogelpark Avifauna

Ontdek de wilde vogels van Avifauna

Ga op pad met één van onze deskundige gidsen en ontdek de wilde vogels van Avifauna. Vogelpark Avifauna heeft een internationale naam en faam als het gaat om de bijzondere vogelcollectie en de broedresultaten die hiermee worden behaald. Wat maar weinig mensen weten is dat er ook een grote variatie aan wilde, inheemse vogels in het park woont en broedt; wel meer dan 40 verschillende soorten!

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Stichting Vogelpark Avifauna

Onderwerp

wilde vogels, basisherkenning, vogelgeluiden

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt

Hoorn 65 Alphen aan den Rijn (ZH)
De rondleiding start vanaf het souvenirshuisje, vlak na de ingang van het vogelpark. Hoorn 65, 2404 HG Alphen aan den Rijn.

Duur

1 uur

Bijzonderheden

Tip: mocht je een verrekijker hebben, neem deze dan mee. Er zijn ook verrekijkers te leen. Kinderen zijn van harte welkom.

Kosten

Toegang tot Vogelpark Avifauna, aan de kassa te voldoen. Zie www.avifauna.nl voor toegangsprijzen. De rondleiding is gratis.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving