Toon alle activiteiten

Door Cassandra van Altena
Excursieleider Vogelweek Natuurwacht Bommelerwaard

IJsvogel in de kijker bij Gameren

De ijsvogel is één van de mooiste vogels van ons land. Hij laat zich niet zomaar zien, maar als je weet waar je op moet letten, wordt het al een stuk makkelijker. Tijdens de Nationale Vogelweek zal een gids van de Natuurwacht Bommelerwaard met telescoop in de Gamerensche Waarden staan, op zoek naar de ijsvogel. Kom langs om de schoonheid van vogels van dichtbij te ervaren. En wie weet ziet u de ijsvogel in de kijker!

Aanmelden

Details

Activiteit

Overig

Organisatie

Natuurwacht Bommelerwaard

Onderwerp

Genieten en herkennen van de ijsvogel

Startpunt

Waalbandijk 12 Gameren (GE)
De gids staat bij de brug bij de ingang van de Gamerensche Waarden.

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Van 13.00 tot 15.00 staat de gids bij de ingang van de Gamerensche Waarden (bij de brug) met een telescoop. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen en meer te horen over vogels en het plezier van vogels kijken. Het betreft hier dus geen wandelexcursie, maar uiteraard kan het gebied op eigen gelegenheid verkend worden.

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving